Μαφιόζικη εκτέλεση στην Βούλα: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ερευνών έχουν μπει οι δραστηριότητες και οι επαφές που είχε ο Βέλγος ο οποίος εκτελέστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Βούλα και ο οποίος ασχολούταν με το εμπόριο τροφίμων. 

Ο συγκεκριμένος άντρας ζει τα τελευταία 2 χρόνια στην εν λόγω περιοχή και μάλιστα ήταν με μία γυναίκα και ένα παιδί που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ήταν η γυναίκα και το παιδί του. 

Οι αστυνομικοί έχουν στείλει δαχτυλικό αποτύπωμα του άνδρα στην Europol για να εξακριβώσουν ποιος ακριβώς είναι καθώς έφερε 2 ταυτότητες με διαφορετικά στοιχεία και να μάθουν αν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για εγκληματικές ενέργειες. 

Την ίδια στιγμή αναζητούν συσχέτιση με μια άλλη δολοφονία Βέλγου υπηκόου που είχε γίνει στις 16 Ιουνίου του 2017. Για την υπόθεση είχε συλληφθεί το 2019 ένας Αλβανός και όπως προέκυψε οι διαφορές που είχαν οι 2 άντρες είχαν να κάνουν με τα ναρκωτικά.

Τα ναρκωτικά είναι στο επίκεντρο και για αυτή την υπόθεση καθώς εξετάζουν τυχόν εμπλοκή του Βέλγου με ορφανή ποσότητα κοκαΐνης 2,5 κιλών που εντοπίστηκε σε παρατημένο αυτοκίνητο στην Γλυφάδα από την ομάδα Δίας.

Το χρονικό της μαφιόζικης εκτέλεσης

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής ο Βέλγος βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς τη είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει. Τότε εμφανίστηκε άτομο που τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με δυο σφαίρες στο κεφάλι. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε μαζί με τον συνεργό του. Σύμφωνα με αναφορές, οι δράστες μετέβησαν με μοτοσικλέτα.

Οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια και είδαν θύμα αιμόφυρτο. Έφτασε το ασθενοφόρο που δυστυχώς απλώς διαπίστωσε ότι είναι νεκρός.

Πηγή: skai.gr