Μαφιόζικη εκτέλεση Σκαφτούρου: Πού εστιάζουν οι έρευνες-Βρέθηκε μια μηχανή των δραστών

Στις τελευταίες κινήσεις του 55χρονου Γιάννη Σκαφτούρου που έπεσε θύμα δολοφονίας σήμερα στα Δερβενοχώρια θα εστιάσουν οι έρευνες των αστυνομικών.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας αποδίδουν την δολοφονία σε συμβόλαιο θανάτου, πιθανότατα από ένα νέο εγκληματικό στρατηγείο που αναδύεται το τελευταίο διάστημα στον χώρο της νύχτας.

Δεν αποκλείουν μάλιστα να έχει προηγηθεί κάποια πρόσφατη αντιπαράθεση.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να συνδέεται η δολοφονία του με την προηγούμενη δολοφονική  απόπειρα σε βάρος του στις φυλακές Κορυδαλλού τον Ιούνιο του 2018, όταν ένας συγκρατούμενος, ο Κλοντιάν Λεκοτσάι του φέρεται να τον είχε μαχαιρώσει στο πόδι.

Έτσι οι αρχές θα ερευνήσουν το ενδεχόμενο αν είχε κάποια ανοιχτή αντιπαράθεση με μέλη της αλβανικής μαφίας και διαχειριστές γραφείων ενοικιαζόμενων δολοφόνων.

Εξετάζεται μια μοτοσυκλέτα που βρέθηκε εγκαταλελειμένη σε χωράφι

Στην περιοχή της μαφιόζικης εκτέλεσης του Γιάννη Σκαφτούρου, στην είσοδο του χωριού βρέθηκε σε ένα χωράφι μια εγκαταλελειμένη μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ανήκε στους δράστες και για άγνωστους λόγους την εγκατέλειψαν

Επίσης στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν 15 κάλυκες που σχετίζονται με την δολοφονία αλλά κι ένας κάλυκας που δεν έχει σχέση με αυτή, καθώς οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως δεν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών.



 

Πηγή: skai.gr