Τον διοργανωτή των MAD VMA «καρφώνει» ο Light -«Αν μας βάλεις να κάτσουμε δίπλα δεν θα καταλήξει όμορφα»

Ξύλο στα MAD μεταξύ Light και Snik

Τα Mad Video Music Awards σε ανακοίνωσή τους αποφάσισαν να «κόψουν» από την τηλεοπτική προβολή του event οποιονδήποτε συμμετείχε στον τσακωμό.

Μια κόντρα που υπάρχει καιρό τώρα μεταξύ των τράπερ Light και Snik φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον καβγά στα MAD VMA's. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Light, ο ίδιος είχε ενημερώσει τον διοργανωτή για την κόντρα και είχε ζητήσει να μην κάτσει δίπλα του. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι δεν ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά.

Τα Mad Video Music Awards σε ανακοίνωσή τους καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Μάλιστα, αποφάσισαν να «κόψουν» από την τηλεοπτική προβολή του event οποιονδήποτε συμμετείχε στον τσακωμό, εννοώντας φυσικά τους Light, Snik και Tranno.

MAD VMA

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Light με stories που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Insragram, «καρφώνει» τον διοργανωτή της εκδήλωσης και αποκάλυψε μήνυμα το οποίο του είχε στείλει και στο οποίο τόνιζε πως άλλαξε την αρχική τους συμφωνία για το πού θα κάτσει ο κάθε τράπερ, τους έφερε πιο κοντά και κάπως έτσι ήταν περίπου αναμενόμενο αυτό που τελικά έγινε.

MAD VMA

«Σε θερμοπαρακαλώ ξανασκέψου το αλλιώς ό,τι συμβεί θα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου ευθύνη», ανέφερε το μήνυμα που δημοσιοποίησε ο Light.

MAD VMA

Πηγή: skai.gr