Λουτράκι: Γεννήτρια φαίνεται πως είχαν μαζί τους οι 4 άνδρες που βρέθηκαν νεκροί στο σπήλαιο

Τέσσερις άνδρες έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι Λουτρακίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, οι τέσσερις άνδρες, που είχαν μαζί τους γεννήτρια, ανασύρθηκαν νεκροί από φρέαρ.

Γυναίκα που ειδοποίησε τις αρχές, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που τα 4 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Το ενδεχόμενο να είχαν πάει για αναρρίχηση στην περιοχή απέκλεισε πριν από λίγο, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης.Το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι τα 4 άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που αναφέρει το Loutraki 365, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους!

Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό το φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των 4 πτωμάτων.

Περαιτέρω πληροφορίες για τις συνθήκες της τραγωδίας στο Λουτράκι, έδωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης.

Ο κος Βαθρακογιάννης εξήγησε ότι ο χώρος στον όποιο βρεθήκαν οι τέσσερις άνθρωποι ήταν σαν πηγάδι και σαν σπηλιά. 

Το βάθος του ήταν περίπου 20 μέτρα.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε ότι διερευνώνται και τα αίτια του θανάτου και γιατί είχαν μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο τα ξημερώματα. 

Όπως επιβεβαίωσε, οι ηλικίες των 4 θυμάτων είναι από τα 35 έως 65 έτη.

ΠΗΓΗ: LOYTRAKI365- SKAI.GR- ΑΠΕ