Ληστεία- Μητροπόλεως: Οπλισμένο σε ξενοδοχείο εντόπισαν τον δεύτερο δράστη οι Αρχές (VID)

Σε ξενοδοχείο και οπλισμένος συνελήφθη ο 41χρονος δεύτερος δράστης της ληστείας σε τράπεζα επί της οδού Μητροπόλεως στην Αθήνα.

Όπως δήλωσε ο Εκπροσώπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υπαστυνόμος Α΄ Απόστολου Α. Σκρέκας σχετικά με σύλληψη καταζητούμενου για ληστείες σε τράπεζες. στο πλαίσιο αναζητήσεων και μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, στην Αττική, 41χρονος ημεδαπός, για ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς αναζητούνταν ως συνεργός του 33χρονου ημεδαπού, δραπέτη φυλακών, που είχε συλληφθεί μεσημβρινές ώρες της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Σε αιφνιδιαστική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε ο ανωτέρω καταζητούμενος, ο οποίος συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκε πιστόλι.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωσή τους, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ