Κλίμα έντασης στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

Της Ιωάννας Μάνδρου

Σε κλίμα έντασης και αντεγκλήσεων συνεχίστηκε η δίκη με κατηγορούμενο τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος δικάζεται για σεξουαλικές κακοποιήσεις νεαρών μετά από σχετικές καταγγελίες 4 ατόμων στις εισαγγελικές αρχές.

Η δίκη συνεχίστηκε με την εξέταση του πρώτου από τους μηνυτές αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος δέχθηκε ερωτήσεις από τον εισαγγελέα και τον δικηγόρο της πολιτικής αγωγής ( εκπροσωπεί τα θύματα) Γιάννη Βλάχο, ενώ η υπεράσπιση του κατηγορούμενου αμφισβήτησε την κατάθεση του χαρακτηρίζοντας τον «διεθνή απατεώνα» και ζήτησε να διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης στον εισαγγελέα για να διωχθεί ο μάρτυρας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη υπέβαλε σειρά ερωτήσεων στον μάρτυρα και σημείωσε ποιές ήταν οι αντιφάσεις του μάρτυρα κατά τη γνώμη του, ενώ το κλίμα έντασης επικράτησε, όταν ζητήθηκε από τον μάρτυρα να δηλώσει που διαμένει.

Ο μηνυτής επέμεινε στην αρχική του καταγγελία, ότι βιάστηκε απο τον Δημήτρη Λιγνάδη και για τα πραγματικά περιστατικά που περιέγραψε δέχθηκε - και πάλι- σειρά ερωτήσεων από όλους τους παράγοντες της δίκης.

Πηγή: skai.gr