Λάρισα: Έφτασαν τα πρώτα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης - Δείτε φωτό–βίντεο

Κομβόι από δεκάδες τρακτέρ, που κορνάροντας ξεκίνησαν από το Μπλόκο της Νίκαιας, κατέφθασαν στο κέντρο της Λάρισας, το απόγευμα της Παρασκευής όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

Ήδη τα πρώτα τρακτέρ με τους αγρότες συγκεντρώνονται στην Κεντρική πλατεία κάνοντας αισθητή την παρουσία τους με αλλεπάλληλα κορναρίσματα. Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν αγρότες από όλα τα μπλόκα της Θεσσαλίας.

Συνεχίζουν και σήμερα, πέμπτη ημέρα, τις κινητοποιήσεις τους στη γέφυρα Μεγανίτη και οι αγρότες της Αιγιάλειας, με δίωρο αποκλεισμό της παλαιάς εθνικής οδού από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, όπως κάθε μέρα από την αρχή της εβδομάδας.

Η κυβέρνηση ήδη λαμβάνει και θα συνεχίσει να λαμβάνει σειρά μέτρων για να στηρίξει το αγροτικό εισόδημα, επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννη Οικονόμου, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα και όσα δήλωσε από την Αργολίδα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες. "Παρά το δυσχερέστατο διεθνές περιβάλλον και τις αλλεπάλληλες κρίσεις, η Κυβέρνηση έχει ήδη λάβει και θα συνεχίσει να λαμβάνει σειρά έμπρακτων μέτρων για να στηρίξει το αγροτικό εισόδημα και να διευκολύνει τον πρωτογενή τομέα" σημείωσε ο κ. Οικονόμου. 

Πηγή: skai.gr