Κλείσιμο

Ξύλο μέχρι θανάτου

Σενάριο από αστυνομική κινηματογραφική ταινία θυμίζει ο θάνατος 45χρονου τον οποίο απήγαγαν πέντε άτομα και τον βασάνιζαν προκειμένου να τους παραδώσει χρήματα που τον κατηγορούσαν ότι έκλεψε. Ο 45χρονος άνδρας δεν τους παρέδωσε τα χρήματα, αλλά μετά την απελευθέρωσή του πέθανε στη Θεσσαλονίκη από τα τραύματα που κατηγορούνται ότι του προκάλεσαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μήνα Ιανουάριο όταν ένας ηλικιωμένος, ηλικίας 70ετών, κατηγόρησε τον 45χρονο ότι του έκλεψε 40.000 ευρώ με τα οποία σκόπευε να αγοράσει ακίνητο, ενώ ταυτόχρονα κατήγγειλε το γεγονός και στην ασφάλεια Δράμας. Τελικά, ο ηλικιωμένος αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του και μαζί με τέσσερις συνεργούς του απήγαγε τον 45χρονο μαζί με ένα φίλο του ηλικίας 35 ετών, και τους μετέφεραν στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία οι δράστες της απαγωγής κρατούσαν ομήρους τους δύο άνδρες από το Δοξάτο Δράμας, και τους απειλούσαν ότι θα τους απελευθέρωναν μόνο αν αποκάλυπτε ο 45χρονος, σε πιο σημείο είχε κρύψει τα χρήματα.

Στις 18 Φεβρουαρίου απελευθέρωσαν τον 45χρονο ο οποίος όμως πέθανε ύστερα από λίγες ώρες. Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα έφερε τραύματα από χτυπήματα που του κατάφεραν στη διάρκεια της κράτησής του, ενώ μέχρι στιγμής δεν προέκυψε αν όντως είχε κλέψει τα χρήματα. Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και για παράνομη κατακράτηση.
Πηγή: skai.gr