Ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας: Δεν έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο

Οργή και αγανάκτηση ήταν τα συναισθήματα των γονιών της οχτάχρονης Aλεξίας, όταν έμαθαν ότι ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ το παιδί παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο από σφαίρα που φαίνεται να είναι δική του...

"Είμαι έξαλλος" είπε ο πατέρας της μικρούλας μιλώντας στο newsit.gr, ενώ η οικογένεια αγωνιά μέρα και νύχτα για την υγεία του κοριτσιού έξω από την εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

"Είμαι έξαλλος με την απόφαση της δικαιοσύνης. Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να είχε πάει στη φυλακή, δεν έπρεπε να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Έπρεπε να τον προφυλάκιζαν, αν όχι από σεβασμό για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί μου, τουλάχιστον για να παραδειγματιστούν και όλοι οι υπόλοιποι που γιορτάζουν με πυροβολισμούς" υπογράμμισε ο πατέρας.

Κάποια στιγμή η μητέρα ψέλλισε "ας ήταν καλά το παιδί μου και δεν θα με ένοιαζε τίποτα άλλο" χωρίς να παύει να είναι εξοργισμένη από την απόφαση. "Είναι δυνατόν να τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερος με μόνο περιοριστικό όρο το να μην επισκεφθεί το χωριό;" αναρωτιούνται.

Δίπλα στους γονείς πολλοί συγγενείς τους οι οποίοι τους συμπαραστέκονται και δηλώνουν κι αυτοί την αντίθεσή τους με την απόφαση του εισαγγελέα.