Κρήτη: «Τρελή» πορεία αυτοκίνητου στον ΒΟΑΚ – Για ώρα στο αντίθετο ρεύμα (vid)

Εικόνες σοκ με ένα ΙΧ να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στον ΒΟΑΚ δείχνει βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 2.30 τα ξημερώματα της Τρίτης, σύμφωνα με το neakriti.

Εμβρόντητοι οδηγοί που είχαν κατεύθυνση από τη Χερσόνησο προς το Ηράκλειο εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αντίθετου ρεύματος και προσπαθούσαν επί 10 λεπτά, με κορναρίσματα να συνετίσουν τον οδηγό, αλλά και να προειδοποιήσουν τους υπόλοιπους ανυποψίαστους οδηγούς που είχαν κατεύθυνση από το Ηράκλειο προς τη Χερσόνησο για το θανάσιμο κίνδυνο που θα συναντούσαν μπροστά τους.

«Θα μας πάει μέχρι το Ρέθυμνο» ακούγεται να σχολιάζει απογοητευμένος ο οδηγό του αυτοκινήτου που καταγράφει το περιστατικό καρέ – καρέ και προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα

Το βίντεο έχει διάρκεια περίπου 8 λεπτά στα οποία απτόητος ο οδηγό του λευκού οχήματος,  κινείται ακάθεκτος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από θαύμα δεν υπήρξε ατύχημα.

Ο οδηγός του ΙΧ σταμάτησε την τρελή πορεία του μόνο στη θέα του περιπολικού που έστησε μπλόκο λίγο πριν τον κόμβο του αεροδρομίου, με τους αστυνομικούς να προλαβαίνουν κυριολεκτικά στο παρά πέντε μια τραγωδία.

Το βίντεο ανέβασε στο διαδίκτυο  ο κ. Ηρακλής Σωμαράκης.

Πηγή: neakriti