Κρήτη: Σύλληψη 58χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αδερφού του

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου 58χρονος άνδρας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 52χρονου αδελφού του, τον οποίο φέρεται ότι πυροβόλησε.

Οι δύο άνδρες είχαν μεταξύ τους διαφορές, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ενώ ο δράστης συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση σε βάρος του 52χρονου.

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, μετά τη σύλληψή του, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του και σε αποθηκευτικό χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 126 γραμμάρια κάνναβης, 258 γραμμάρια καπνού, τα οποία στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, 87 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, αποξηραμένο τμήμα δενδρυλλίου κάνναβης (ύψους 90 εκατοστών), καθώς και φυσίγγια και κάλυκες πολεμικού τυφεκίου.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Λασιθίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ