Σε ανθρωποκτονία φαίνεται να παραπέμπει η υπόθεση του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε μέσα σε πλαστικό βαρέλι, στον Πλατανιανό ποταμό, στο Ρέθυμνο, ωστόσο και με δεδομένο ότι είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες αλλά και η διενέργεια εξετάσεων στο Εργαστήριο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας στο ΠΑΓΝΗ καμία εκτίμηση δεν πρέπει να θεωρείται "ασφαλής". 

Υπό αυτή την έννοια, υπάρχει το ενδεχόμενο να πρόκειται για υπόθεση αυτοχειρίας, αλλά αυτό - όπως τονίζουν πηγές του Cretalive - είναι ένα ακραίο σενάριο. Σε κάθε περίπτωση αυτό που τονίζεται είναι η ιδιαιτερότητα της περίπτωσης και η πολυπλοκότητά της. Εξηγούν δηλαδή ότι και στην περίπτωση της ανθρωποκτονίας δεν μιλάμε για μια συνηθισμένη υπόθεση αλλά για ένα μυαλό που εμπνεύστηκε κάτι πολύ "ιδιαίτερο" ως προς τον μηχανισμό θανάτου και τις συνθήκες στεγανοποίησης του πτώματος. 

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογιών εξετάσεων θα είναι διαθέσιμα σε δύο εβδομάδες περίπου. Όπως έγραψε, το Cretalive εκτιμάται ήδη ότι πρόκειται για ένα μεσήλικα άντρα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο βαρέλι βρέθηκαν και υπολείμματα από μπουφάν, στοιχείο που ενισχύει τις αρχικές εκτιμήσεις ότι ό,τι έγινε, έγινε σε μία χρονική στιγμή που επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες. 

 

Πηγή: Cretalive

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις