Κρήτη: Έπεσε νεκρός από το χέρι της πρώην συζύγου του

Ένας 54χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του την Κυριακή όταν μάλωσε με την 31χρονη πρώην σύζυγό του, κοντά στο Κέντρο Αστέγων στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ και ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη, είχε τραύματα στην κοιλιακή χώρα ενώ άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα, ηλικίας 31 ετών, ήδη συνελήφθη.

Στο σημείο της συμπλοκής, που είναι πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, έσπευσαν εκτός από το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, δύναμη της Αστυνομίας που πραγματοποίησε έρευνα, προκειμένου να εντοπίσει το δράστη της επίθεσης στον 54χρονο. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο το θύμα όσο και η πρώην σύζυγός του ήταν χρήστες ναρκωτικών, γνωστοί στις διωκτικές αρχές. 

Αναβολή ζήτησε και έλαβε η 31 ετών κατηγορούμενη.

Η 31χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 14-10, ενώ η απολογία της ορίστηκε για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

Η 31 ετών γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας χτύπησε τον πρώην σύζυγό της με αιχμηρό αντικείμενο.

ΑΜΠΕ - cretalive.gr