Κόρινθος: Συνελήφθη και τρίτο άτομο για την εισβολή στο σπίτι ηλικιωμένης

Και τρίτος δράστης, ο οποίος μάλιστα είναι ανήλικος, συνελήφθη για την υπόθεση ληστείας σε οικεία, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 85χρονης στις Κρήνες Κορινθίας.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr , ο ανήλικος δράστης είναι Ρομά και εντοπίστηκε στον πύργο Ηλείας.

Υπενθυμίζεται πως οι αρχές είχαν ήδη συλλάβει δύο άνδρες ηλικίας 20 και 32 ετών.

Μετά από συντονισμένη έρευνα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε καταυλισμό Ρομά στις Κρήνες Κορινθίας και προχώρησαν στις δύο συλλήψεις.

Το χρονικό της ληστείας

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο. Η 85χρονη ήταν στο κρεβάτι της με αναπνευστική υποστήριξη, όταν μπήκαν οι ληστές που την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή, ποσότητα πετρελαίου και τρόφιμα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, από ημεδαπή που την περιέθαλπε.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί, εντόπισαν χθες (25.11.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας τον 20χρονο και τον 32χρονο και τους συνέλαβαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία περιλαμβάνει δύο ακόμη ημεδαπούς – συνεργούς τους.



Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή:korinthostv.gr