Κομοτηνή: Καρτέρι θανάτου για 59χρονο- Τον «γάζωσαν» στο 1 μέτρο

Νεκρός στην αυλή του σπιτιού του στην Κομοτηνή εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ένας 59χρονος.

Σύμφωνα με το xronos.gr, ο άνδρας που είχε δεχτεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, φαίνεται πως οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον 59χρονο. Πληροφορίες σημειώνουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν πολλές φορές τις αστυνομικές Αρχές για αδικήματα που σχετίζονταν με ναρκωτικά και όπλα.

Σύμφωνα, ωστόσο, με το Inkomotini, που κάνει λόγο για 60χρονο, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θράκης Νικόλαος Κηφνίδης που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή κάνει λόγο για «καθαρή εκτέλεση».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα φέρει πέντε τραύματα: στον θώρακα, στον λαιμό, στην κοιλιά και στα πόδια, που του προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία. Οι βολές κατά τον ιατροδικαστή, έγιναν από απόσταση περίπου ενός μέτρου.

Σύμφωνα με το δημοσιευμα, όπως φαίνεται, ο δράστης ή οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα και το αιφνιδίασαν «γαζώνοντάς» τον…

Άλλωστε, από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού δεν προέκυψαν ίχνη αντίστασης ή πάλης. Για την εν ψυχρώ δολοφονία φέρεται να χρησιμοποιήθηκε αυτόματο πιστόλι τύπου Makarov διαμετρήματος 9 χιλιοστών, ρωσικής κατασκευής.

ΠΗΓΗ: XRONOS.GR

Πηγή: skai.gr