Κεχαγιόγλου στον ΣΚΑΪ: Γιατί θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι την 35χρονη

Τους λόγους που δε θα εγκαταλείψει την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» ο συνήγορος υπεράσπισής της, Σάκης Κεχαγιόχλου. 

Όπως ανέφερε, παρά το γεγονός ότι η φερόμενη ως δράστιδα αρνείται να αποδεχτεί την πραματικότητα της δικογραφίας κι έχει αποστροφή προς την όλη υπόθεση, ο κ. Κεχαγιόγλου επισήμανε ότι θα συνεχίσει να την υπερασπίζεται γιατί δε θέλει να εγκαταλείπει «οποινδήποτε κατηγορούμενο που είναι κρατούμενος και βρίσκεται στο πάτωμα».

Αναφερόμενος στην ψυχολογική κατάσταση της 35χρονης, δήλωσε ότι για τέτατρο 24ωρο είναι άυπνη και χωρίς φαγητό. 

Παράλληλα, επιμένει στην ψυχιατρική εξέταση, καθώς θεωρεί ότι όταν αντιμετωπίζεις άρνηση της πραγματικότητας, πρέπει να αναδεικνύονται τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά και οι συνθήκες τελέσεως της πράξης. 

Απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με την άρτια μελετημένη και οργανωμένη επίθεση, ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι ακόμα και «βαριά ψυχωσικοί μπορούν να πραγματοποιήσουν πράξεις με εξαιρετική οργάνωση και με υψηλό δείκτη ευφυΐας» , ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν είναι η πρόθεσή μου να οδηγήσω, με τις ενέργειές μου, την ανάκριση στο να την βγάλω ακαταλόγιστη ή τρελή.Ωστόσο πρέπει να δοθεί απάντηση στο ψυχολογικό υπόβαθρο αυτής της υποθέσεως.Γιατί κατά τα αλλα η δικογραφία βοά»

Πηγή: skai.gr