Κλείσιμο

Κεφαλογιάννης στον ΣΚΑΪ για πρόστιμα: Καμία παρέκκλιση στις παραβάσεις στα ΜΜΜ

“Σε καμία περίπτωση δε θα υπάρξει παρέκκλιση όσον αφορά την όποια παράβαση” ξεκαθάρισε για τα πρόστιμα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ο υφυπουργός χαρακτήρισε ως κρίσιμο ορόσημο την προσεχή Δευτέρα, επειδή το σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας όσον αφορά το λιανεμπόριο θα ανοίξει τη συγκεκριμένη μέρα. 

“Οι επιβάτες συμμορφώνονται πλήρως στα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί πολύ λίγες περιπτώσεις που δεν υπήρξε χρήση της μάσκας από τη μια πάρα πολύ θετικό από την άλλη δεν πρέπει να εφησυχάσει ο κόσμος οι επόμενες μέρες είναι πολύ κρίσιμες” εξήγησε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Εξήγησε ότι “κι από σήμερα θα ίσχυαν τα πρόστιμα αν υπήρχε περιστατικό, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι εκ των πραγμάτων πρέπει να είμαστε αυστηροί για να διατηρηθεί το αίσθημα ασφάλειας της δημόσιας υγείας και σε καμία περίπτωση δε θα υπάρξει παρέκκλιση όσον αφορά την όποια παράβαση”. 

Ο υπουργός είπε ότι τη Δευτέρα η κίνηση στα ΜΜΜ είναι ελάχιστα πάνω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά την Τρίτη το πρωί θα υπάρξει ασφαλής εικόνα. “Παρόλα αυτά η επόμενη Δευτέρα είναι ένα κρίσιμο ορόσημο γιατί το σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας όσον αφορά το λιανεμπόριο θα ανοίξει την επόμενη Δευτέρα και γι' αυτό ακριβώς προγραμματίζουμε ακόμα μεγαλύτερη πύκνωση των δρομολογίων στους συρμούς του μετρό και του ηλεκτρικού και βεβαίως μια αντιμετώπιση συγκεκριμένων περιπτώσεων στα λεωφορεία αν παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα” σημείωσε. 
 

Πηγή: skai.gr