Kαθηγήτρια ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Μας άφησαν έρμαια οπλισμένης περιθωριακής ομάδας (vid)

Καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και μέλος του Δ.Σ. της Ε’ ΕΛΜΕ, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη τα επεισόδια κατήγγειλε τη στάση των αρχών, των προϊσταμένων της, του υπουργείου Παιδείας και της ΕΛ.ΑΣ. για το γεγονός ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ, άφησαν μαθητές και καθηγητές στην τύχη τους.

“Οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι βρίσκονται σε απόσταση 100 μέτρων από όλα όσα συμβαίνουν στο σχολείο μας (εννοεί τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην οδό Κολοκοτρώνη στη Σταυρούπολη) και δεν κάνουν τίποτα για να μας προστατέψουν”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Σίσσυ Πολυκάρπου.

Οι δημοσιογράφοι τη ρωτούν για τους τραυματισμούς των μαθητών, με εκείνη να απαντά:

“Όταν βρίσκονται άνθρωποι με κουκούλες και πετούν έξω καδρόνια, πέτρες και μολότοφ, τί περίμεναν να γίνει;Τί μέτρα πήραν “. “Δε γνωρίζει κανείς τίποτα. Οι διευθυντές είναι άφαντοι, οι προϊσταμένοι είναι άφαντοι, η υπουργός πήρε τηλέφωνο, ο περιφερειακός διευθυντής είναι στο γραφείο του… κι εμείς εδώ είμαστε εργαζόμενοι και μαθητές στο έρμαιο μιας οπλισμένης περιθωριακής ομάδας, τί άλλο να σας πω; Και την ΕΛ.ΑΣ. να χτυπάει την Ομοσπονδία των Γονέων, της ΕΛΜΕ”, επισήμανε η εκπρόσωπος της Ε’ ΕΛΜΕ και καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Πηγή: grtimes