Καρολίνα ντε Σόουζα για το τροχαίο: Έβλεπα την βενζίνη να τρέχει δίπλα μου (VIDEO)

Για το σοβαρό τροχαίο που είχε με τον σύζυγο της, επιχειρηματία, Βασίλη Χήτο μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η Καρολίνα ντε Σόουζα. 

Το αυτοκίνητο του ζευγαριού έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων σε παράδρομο της Ιωνίας Οδού, καθώς έσκασε ένα από τα λάστιχα του. ««Ξαφνικά σκάει το λάστιχο και το αυτοκίνητο χάνει την πορεία του. Χτυπάμε στο πλάι στην μπάρα που είχε και πέφτουμε κάτω. Είχε άλλο δρόμο από κάτω αλλά ήταν γύρω στα 20 μέτρα. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Φύγαμε από τον δρόμο. Ο κόσμος δεν είχε πρόσβαση να έρθει κοντά μας. Να ξέρει αν είμαστε καλά ή όχι. Έτσι όπως πέσαμε ανάποδα εγώ δεν μπορούσα να ανοίξω την ζώνη. Έβλεπα την βενζίνη να τρέχει δίπλα μου. Εκεί ήταν το μεγαλύτερο σοκ για’ μένα που λέω εντάξει αφού δεν πέθανα ακόμα θα πάρει φωτιά το αυτοκίνητο. Αυτό φοβόμουν πολύ εκείνη την ώρα», είπε η Καρολίνα ντε Σόουζα. 

Εξήγησε ότι οι αστυνομικοί την ηρέμησαν προκειμένου να βγει από το αυτοκίνητο. «Ο Βασίλης μου ανοίγει την ζώνη. Εγώ προσπαθώ να σπάσω το τζάμι για να φύγω από το παράθυρο. Όλα έγιναν γρήγορα γιατί βλέπαμε την βενζίνη να τρέχει δίπλα στο αυτοκίνητο», είπε η σχεδιάστρια.

Όπως εξομολογήθηκε μία λακκούβα ήταν αυτή που συγκράτησε το αυτοκίνητο. «Έκανε δύο τούμπες το αυτοκίνητο. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Λέω αυτό ήταν. Μας κράτησε μία λακκούβα. Αν δείτε που σταμάτησε το αυτοκίνητο. Είναι το χέρι του Θεού. Λέω εγώ ότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Το θαύμα είναι λίγο. Και να μην έχουμε γρατζουνιά», είπε η Καρολίνα ντε Σόουζα. 

Πηγή: skai.gr