Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Ασπρόπυργο (vids)

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στη 01.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Ασπρόπυργο, η οποία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πήρε διαστάσεις νωρίτερα και χωρίστηκε σε δύο μέτωπα.

Το ένα μέτωπο νικήθηκε προς την Αττική Οδό και το δεύτερο προς το γήπεδο του Θρασύβουλου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στη βιομηχανική περιοχή Λάκκο Κυρίλλου που βρίσκεται κοντά στην έξοδο 4 της Αττικής Οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ και την τελευταία ενημέρωση από τη Πυροσβεστική, η φωτιά έχει οριοθετηθεί.

Στο σημείο επιχειρούν 64 πυροσβέστες με 27 οχήματα. Η φωτιά έκαιγε κοντά σε εργοστάσια και βιοτεχνίες, ωστόσο, ευτυχώς δεν απειλήθηκαν εγκαταστάσεις. Νωρίτερα είχε κλείσει η Αττική Οδός, με την κυκλοφορία να έχει πλέον αποκατασταθεί. 

Φωτια τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο

Η αστυνομία διέκοψε νωρίτερα την κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας – στην έξοδο προς Μαγούλα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ελευσίνα –, καθώς και στη Λεωφόρο NATO και άλλους δρόμους της περιοχής.

Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και επιχειρούν 64 πυροσβέστες με 27 οχήματα, ένα πεζοπόρο

Το πύρινο μέτωπο παρουσίασε καλύτερη εικόνα στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης με τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων να συνεχίζονται προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό, οπού νωρίτερα λόγω της πυρκαγιάς είχε κλείσει  (έξοδος προς Μαγούλα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στην έξοδο 4, Ρουπάκι).

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Φυλής (από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Φυλή) και στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ από το ύψος του καταστήματος ΛΑΓΙΟΣ.

Διακόπηκε στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Φυλή (μετακίνηση του σημείου Αγίας Σοφίας από Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Φυλή).

Παραμένει σε ισχύ η διακοπή στην Ιάσμου, από γήπεδο Θρασύβουλου στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο. Η φωτιά για την ώρα καίει χαμηλή βλάστηση,  κοντά σε εργοστάσια και βιοτεχνίες. ωστόσο σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν απειλούνται εγκαταστάσεις.

Πηγή: skai.gr'ΑΜΠΕ