Ηθοποιός για υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων

Την κατηγορία ότι βίασε ένα 24χρονο οδηγό ταξί στις 13 Νοεμβρίου διαψεύδει ο ηθοποιός που μίλησε στον ΣΚΑΪ.  «Πολύ απλά δεν έχω κάνει τίποτε, είναι όλα ψευδή, πολύ απλά είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων, και από κει και πέρα δεν μπορώ να διακρίνω το σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται» τόνισε.

Δεν μπορώ να διακρίνω τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται, ανέφερε ο ηθοποιός, τονίζοντας πως ό,τι βρέθηκε μέσα στην τσάντα του ήταν για ένα ραντεβού που είχε αργότερα. «Έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Το ραντεβού που είχα μπορεί να πιστοποιηθεί και από τις επαφές στο κινητό μου» ανέφερε ο 29χρονος, για να αποδείξει ότι δεν είναι ένοχος των κατηγορητηρίου.

Όπως ανέφερε, κάποιος που είχε σκοπό να προβεί σε βιασμό δεν θα καλούσε διαδικτυακά ένα ταξί.

Η κατάθεση του οδηγού ταξί:

«Εργάζομαι ως ταξιτζής. Στις 13 Νοεμβρίου στις 6.20 το απόγευμα δέχθηκα κλήση μέσω διαδικτυακής εφαρμογής για να εξυπηρετήσω πελάτη. Στις 6.30 έφτασα στο σημείο. Ο δράστης δεν είχε δηλώσει τον προορισμό του δήλωσε ο 24χρονος οδηγός ταξί. Όταν επιβιβάστηκε στο ταξί, συνέχισε, και τον ρώτησαν πού πάμε, μού είπε πάμε και θα σου πω. Με οδήγησε στην Ομόνοια στην Αγίου Κωνσταντίνου, και μού ζήτησε να τον περιμένω προκειμένου να ψωνίσει κάτι.

"Όταν επέστρεψε, είδα ότι κρατούσε μια σακούλα με πράγματα που έφερε την επιγραφή ενός sex shop. Μετά με οδήγησε στο Μοναστηράκι σε ένα ταχυφαγείο. Βγήκαμε από το αυτοκίνητο, γιατί μού πρότεινε να με κεράσει ένα σάντουιτς. Κάποια στιγμή, μού είπε να ανοίξω το αυτοκίνητο για να πάρει τα τσιγάρα του πράγμα που έκανα. Όταν ξαναμπήκαμε στο ταξί υπήρχε μια έντονη δυσοσμία την οποία όταν εισέπνευσα ένιωσα να ζαλίζομαι και να είμαι υπερβολικά εξαντλημένος. Ήπια τον καφέ μου για να βοηθηθώ και ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε προς το Γκάζι. Στη διαδρομή άρχισα να νιώθω μια έξαψη και έντονη ερωτική επιθυμία. Επίσης ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αρνηθώ τίποτα από αυτά που μού έλεγε. Κατεβαίνοντας την Ιερά Οδό, είδαμε από μακριά ένα περιπολικό. Ο πελάτης μού ζήτησε να σβήσω τα φώτα και να κάνω αναστροφή. Έπειτα βρεθήκαμε σε ένα
απόμερο σημείο που υπήρχαν μόνο εγκαταλελειμμένες νταλίκες. Φοβήθηκα ότι θα πέσω θύμα ληστείας.

"Ο πελάτης με έπιασε από το σβέρκο και τότε μού ξαναήρθε η άσχημη μυρωδιά. Μού είπε: «σε ευχαριστώ για την υπομονή». Εκεί κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μού ζήτησε να τον περιμένω για λίγη ώρα. Αντιλήφθηκα την παρουσία κι άλλων ανθρώπων στο σημείο, καθώς και ότι ο άγνωστος πελάτης με κοιτούσε από το δασάκι. Αφότου ο πελάτης ξαναγύρισε στο ταξί, εγώ ζαλιζόμουν υπερβολικά. Είχα κατεβάσει το κάθισμα και είχα ξαπλώσει για να ηρεμήσω. Ο πελάτης άρχισε να μού ξεκουμπώνει το πουκάμισο, να βάζει το χέρι του από μέσα και να με χαϊδεύει αισθησιακά. Όταν κατάλαβα τι συνέβαινε, πανικοβλήθηκα και του είπα: «αρκετά, φίλε ως εδώ». Κατάλαβα από το ύφος του ότι νευρίασε και ότι ήταν απογοητευμένος. Μού ζήτησε να φύγουμε από εκεί. Όταν φτάσαμε στο σταθμό του ΟΣΕ, ο πελάτης λιποθύμησε κι εγώ τον μετέφερα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Όταν φτάσαμε εκεί, εγώ άρχισα να έξω μια ανεξήγητη ταχυκαρδία εξάψεις και θύμο. Άρχισα να ξεσπάω λεκτικά στους γιατρούς και να τους φωνάζω: «πάρτε τον, κάτι μού έχει βάλει στον καφέ». Μετά έχασα τις αισθήσεις μου.

"Όταν ξύπνησα στο κρεβάτι του νοσοκομείου είχα πονοκέφαλο και ένιωθα το σώμα μου παραλυμένο. Πανικοβλήθηκα και βγήκα έξω για να διαπιστώσω αν ο πελάτης μου λήστεψε το ταξί και τα πράγματα μου. Επέστρεψα στο νοσοκομείο, αλλά δεν νοσηλεύτηκα, γιατί ήθελα να πάω στο σπίτι μου για να ηρεμήσω. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να καταλάβω τι έχει συμβεί και γιατί ήμουν στο νοσοκομείο σε κατάσταση πανικού. Πήγα στο σπίτι και μετά από ώρες κατάφερα να συνέλθω από τις ναρκωτικές ουσίες που μού είχε ρίξει στον καφέ και με είχε κάνει να εισπνεύσω. Την επόμενη μέρα, πήγα στην αστυνομία και κατέθεσα και μετά πήγα στον ιατροδικαστή. Ο ιατροδικαστής, αφού με εξέτασε, με ενημέρωσε ότι είχα πέσει θύμα ασέλγειας. Μόνο τότε συνειδητοποίησα την έκταση όσων είχαν συμβεί».