Ηράκλειο: Σύλληψη δυο αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί, ένας άντρας και μια γυναίκα, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψή τους έγινε στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο αλλοδαπός που είχε εισέλθει στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της γυναίκας, προκείμενου να παραλάβει έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά δύο κιλά και σαράντα γραμμάρια ηρωίνης. 

Όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση, η αλλοδαπή είχε κρύψει την συγκεκριμένη ποσότητα ηρωίνης, με σκοπό να την παραδώσει στον αλλοδαπό και συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους δύο αλλοδαπούς και στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, μια ζυγαριά ακριβείας και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενώ κατασχέθηκε και το αμάξι ως μέσο διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ