Κλείσιμο

Ηράκλειο: Στην εντατική 15χρονος που είχε ατύχημα με ποδήλατο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 15χρονος μετά από ατύχημα που είχε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Πίσσιδες στο Άγιο Νικόλαο όταν το ηλεκτρικό του ποδήλατο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ανετράπη.

Ο νεαρός αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου φέροντας, όπως είπε στο anatoli.com ο Διοικητής Μανώλης Ανδρεαδάκης, σοβαρότατα τραύματα – κάταγμα στο κρανίο και επισκληρίδιο αιμάτωμα. Το παιδί διασωληνώθηκε και μετά από σχετική συνεννόηση μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και μπήκε αμέσως στην αίθουσα του χειρουργείου.

Μετά από 4 περίπου ώρες που διήρκεσε η σοβαρή επέμβαση, το 15χρονο αγόρι νοσηλεύεται μέχρι και αυτή την ώρα στην Μ.Ε.Θ. του ΠΑΓΝΗ.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης, ανέφερε ότι “το συγκεκριμένο όχημα στο οποίο επέβαινε ο νεαρός ήταν ποδήλατο, στο οποίο είχε τοποθετηθεί κινητήρας και είχε ουσιαστικά μετατραπεί σε μοτοποδήλατο”. Μάλιστα το όχημα, όπως μας είπε ο κ. Ζερβάκης, “έχει κρατηθεί και θα ζητηθεί από το Μηχανολογικό της Διεύθυνσης Μεταφορών να το εξετάσει”.

Πηγή: skai.gr