Η πρώτη τετράδα του I LOVE GR

Μετέωρα, Μεθώνη – Κορώνη – Φοινικούντα, Καστοριά και Κύθηρα είναι οι τέσσερις πρώτες περιοχές που ψηφίστηκαν για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση του I LOVE GR.

Κάθε Δευτέρα και για 10 εβδομάδες θα παρουσιάζονται «ζωντανά» στο τηλεοπτικό κοινό οι 100 περιοχές, έτσι ώστε να ξεχωρίσουν 40. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο με εκλεκτούς καλεσμένους αλλά και παρουσία δεκάδων ένθερμων υποστηρικτών, θα αναδεικνύεται μία τετράδα που θα προχωρά στην επόμενη φάση.

Σε κάθε «ζωντανή» εκπομπή-αφιέρωμα, οι διαγωνιζόμενες περιοχές θα εκπροσωπούνται από έναν βασικό υποστηρικτή. Παράλληλα, το κοινό στο studio, χωρισμένο σε «κερκίδες» θα συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για την πρόκριση της αγαπημένης του περιοχής.


Τρόπος ψηφοφορίας

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, SMS και μέσω της ιστοσελίδας του

I love GR

ΣΚΑΪ www.ilovegr.gr.

Τηλεφωνικός αριθμός ψηφοφορίας : 90 11 900 801 (έως 5 ψήφους/κύκλο ψηφοφορίας) όπου o τηλεθεατής μπορεί να καλεί από σταθερό ή κινητό και ακολουθώντας τις οδηγίες του ηχητικού μηνύματος να επιλέγει το αγαπημένο του μέρος. (Χρέωση ΝΡΗ S.A. από σταθερό 1,43€/λεπτό και από κινητό 1,52€/λεπτό,συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Αριθμός SMS ψηφοφορίας: Αποστολή SMS στο 54660, γράφοντας H (κενό) και τον αριθμό από το 1 έως το 10 που αντιστοιχεί στην επιθυμητή περιοχή του τρέχοντος κύκλου ψηφοφορίας (έως 5 ψήφους/κύκλο ψηφοφορίας). (Χρέωση NPH S.A. 0,30€/SMS, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Ιστοσελίδα ψηφοφορίας : Στην ιστοσελίδα της εκπομπής του ΣΚΑΪ στο internet : συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική φόρμα www.ilovegr.gr.
Πηγή: skai.gr