Όπως έγινε γνωστό, αν και η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε πριν από μερικές εβδομάδες στο Μονακό, το τελευταίο διάστημα «εξαφανίστηκε» και πάλι, καθώς σύμφωνα με το παλάτι έπρεπε να εισαχθεί σε ειδική κλινική ώστε να έχει την απαραίτητη φροντίδα και βοήθεια.

Την ώρα που τα ερωτηματικά για την υγεία και ενδεχομένως τον γάμο της πριγκίπισσας με τον πρίγκιπα Αλβέρτο ολοένα και πληθαίνουν, ο σύζυγός της υποστηρίζει πως εκείνη είναι ψυχικά ασταθής και γι' αυτό έπρεπε να νοσηλευτεί εκ νέου. Πηγή από το κοντινό περιβάλλον της προσθέτει πως εκείνη κόντεψε να πεθάνει πριν από λίγο καιρό και αναρωτιέται που αποσκοπεί η απόφαση του παλατιού να κρύψει το συμβάν.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το Παλάτι αποκρύπτει το γεγονός ότι η Σαρλίν πριν λίγο καιρό πήγε να πεθάνει κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης. Είναι άδικο να κυκλοφορούν φήμες ότι είναι ψυχικά ασταθής γιατί πολύ απλά δεν είναι αληθινές. Λόγω της μόλυνσης σε λαιμό, αυτιά και μύτη έχει να φάει κανονικό φαγητό πάνω από έξι μήνες. Καταναλώνει μόνο υγρά. Έχει πέσει σχεδόν στα μισά κιλά» τονίζει το άτομο αυτό.

Πηγή: Must

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις