Η ωραία ιστορία της ημέρας: Ο ηλικιωμένος Ελληνογάλλος, που αν και δεν είχε ΑΜΚΑ εμβολιάστηκε

Μια άλλη ισορία φιλοξένηθηκε στο διαδίκτυο, όπου  σύμφωνα με την ανάρτηση της κας Ευαγγελίας Παπδοπούλου- Διαμαντοπούλου, ένας ηλικιωμένος Ελληνογάλλος πελάτης που ξεμεινε στην Ελλάδα, λόγω πανδημίας και δεν είχε ΑΜΚΑ δεν μπορούσε να εμβολιάστει κατά του covid- 19.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της στο facebook, μετά απο αλληλογραφία του με το γραφείο του Πρωθυπουργού, βρέθηκε λύση και του επιστράφηκαν και τα 5 ευρώ που είχε βάλει στον φάκελο για τα έξοδα της αλληλογραφίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση:    

"Έχω έναν γλυκύτατο πελάτη ελληνογαλλο ηλικιωμένο που ζει το τελευταίο έτος στην Ελλάδα καθώς δεν μπορεί να γυρίσει στη Γαλλία λόγω της κατάστασης. Μιλάμε συχνά το τελευταίο διάστημα καθώς ήθελε να εμβολιαστεί αλλά δεν είχε ΑΜΚΑ και ήταν σχετικά μπερδεμένο το να το αποκτήσει.
 Σήμερα με πήρε και μου είπε ότι πριν δυο μέρες έγραψε μια χειρόγραφη επιστολή (στα γαλλικά) προς το γραφείο του πρωθυπουργού εξηγώντας το πρόβλημα του. Μάλιστα με το γνωστό γαλλικό τρόπο είχε βάλει μέσα στο φάκελο πέντε ευρώ για να καλυφθεί το κόστος της Αποστολης της τυχόν απαντητικης επιστολής. 
Σήμερα τον πήραν τηλέφωνο από το Μαξίμου.
Στο τηλέφωνο ήταν μια κυρία που μιλούσε άψογα γαλλικά. 
Του είπε ότι το θέμα λύθηκε νομοθετικά (πράγματι, το είχα ακούσει και στο ραδιόφωνο ότι δόθηκε προσωρινό αμκα σε όσους δεν έχουν), ότι από την επόμενη εβδομάδα μπορεί να πάει σε φαρμακείο να κλείσει ραντεβού εμβολιασμού και το τελευταίο και καλύτερο : 
έστειλαν κάποιον να του επιστρέψει τα 5 ευρώ!! 
Chapeau !!! 
ΥΓ ο πελατης μου έδωσε άδεια να κάνω την ανάρτηση αυτή"

 

 

Πηγή: skai.gr