Η νέα τετράδα του I LOVE GR

Τήνος, Κεφαλονιά, Νάξος και Κόρινθος είναι η νέα τετράδα που ψήφισε το κοινό στη μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή του ΣΚΑΪ, Ι LOVE GR.

Αλεξανδρούπολη, Κάλυμνος, Σέριφος, Λεωνίδιο, Καλάβρυτα, Ξάνθη, Ψαρά, Ζαγοροχώρια, Λευκάδα και Σαντορίνη είναι η δεκάδα που θα αγωνιστεί στο επόμενο I LOVE GR.

Τρόποι ψηφοφορίας

 Η ψηφοφορία γίνεται μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, SMS και μέσω της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ www.ilovegr.gr.

Τηλεφωνικός αριθμός ψηφοφορίας: 90 11 900 801 (έως 5 ψήφους/κύκλο ψηφοφορίας) όπου o τηλεθεατής μπορεί να καλεί από σταθερό ή κινητό και ακολουθώντας τις οδηγίες του ηχητικού μηνύματος να επιλέγει το αγαπημένο του μέρος. (Χρέωση ΝΡΗ S.A. από σταθερό 1,43€/λεπτό και από κινητό 1,52€/λεπτό,συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Αριθμός SMS ψηφοφορίας: Αποστολή SMS στο 54660, γράφοντας H (κενό) και τον αριθμό από το 1 έως το 10 που αντιστοιχεί στην επιθυμητή περιοχή του τρέχοντος κύκλου ψηφοφορίας (έως 5 ψήφους/κύκλο ψηφοφορίας). (Χρέωση NPH S.A. 0,30€/SMS, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Ιστοσελίδα ψηφοφορίας: Στην ιστοσελίδα της εκπομπής του ΣΚΑΪ στο internet : συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική φόρμα www.ilovegr.gr

 

Πηγή: skai.gr