Κλείσιμο

Η μάχη για το Λευκό Οίκο από το ΣΚΑΪ

Η μάχη για το Λευκό Οίκο, η οποία αναμένεται να αποβεί καθοριστική για σειρά κρίσιμων θεμάτων που αφορούν όλον τον πλανήτη (οικονομία, περιβάλλον κλπ), σε πρώτο πλάνο στο ΣΚΑΪ.

O ΣΚΑΪ, σε αποκλειστική συνεργασία με το ΒΒC, από τα μεσάνυχτα της Τρίτης έως τις 4 το πρωί της Τετάρτης θα μεταφέρει τον παλμό των Αμερικανικών εκλογών έγκυρα και άμεσα, με όλες τις εξελίξεις στο προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο.

Το
Ειδικότερα, την Τρίτη, στις 9 το βράδυ, από το στούντιο του ΣΚΑΪ στις ΗΠΑ η Σία Κοσιώνη φιλοξενεί την Κλαίρ Σίπμαν, πολιτική συντάκτη του ABC και επί χρόνια βασική παρουσιάστρια της ιστορικής τηλεοπτικής εκπομπής Good Morning America.

Στο αρχηγείο του Μπάρακ Ομπάμα στο Σικάγο βρίσκεται ο Θανάσης Τσίτσας, ενώ στο αρχηγείο του Τζον Μακέιν στην Αριζόνα βρίσκεται η Κάτι Κέι, πολιτική ανταποκρίτρια του ΒΒC.

• • src=/upload_files/Image/Grafikoulia/BIGdeiteolo1.png
src=/upload_files/Image/Grafikoulia/BIGakousteolo.png
Από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 4 το πρωΐ, τη σκυτάλη παίρνει η ομάδα των Νέων Φακέλων (Αλέξης Παπαχελάς, Τάσος Τέλλογλου, Σοφία Παπαϊωάνου) με διαρκείς συνδέσεις στην Αμερική από τα επιτελεία των δύο μονομάχων.

Στο κεντρικό στούντιο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δίνουν τις δικές τους εκτιμήσεις. Ο πρόεδρος της Public Issue Γιάννης Μαυρής, και άλλοι έγκυροι αναλυτές, αναλύουν τα αποτελέσματα των exit polls.

Στη 01:00 απευθείας σύνδεση με το πρόγραμμα του ΒΒC για τις εκλογές των ΗΠΑ.

Από την ΕλληνοΑμερικανική Ένωση, ο ΣΚΑΪ δίνει βήμα σε νέους φοιτητές από την Ελλάδα, και όλο τον κόσμο, για να καταθέσουν τη δική τους άποψη για τις αμερικανικές εκλογές, με το Γιάννη Καραβίδα.
Πηγή: skai.gr