Η φήμη για άφιξη μεταναστών που αναστάτωσε την Ευρυτανία (pic+vid)

Μια φήμη έκανε άνω κάτω την Ευρυτανία και ξεσήκωσε τον κόσμο που συγκεντρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης έξω από το Δημαρχείο ενώ αρκετοί απέκλεισαν την σήραγγα Παύλος Μπακογιάννης για να μην περάσει το λεωφορείο που θα μετέφερε μετανάστες για ξενοδοχεία της περιοχής.

Όπως αναφέρουν τα Ευρυτανικά νέα η φήμη ήταν ανυπόστατη, καθώς δεν υπήρξε άφιξη λεωφορείων χτες, Πέμπτη. Ωστόσο, οι κάτοικοι απτόητοι συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Στο πλευρό του κόσμου ο βουλευτής του νομού Κώστας Κοντογεώργος και οι δύο Δήμαρχοι,Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης.

 

 

Οι πληροφορίες διακινήθηκαν ταχύτατα μέσω μηνυμάτων και διαδικτύου και σύμφωνα με τα Ευρυτανικά Νέα περισσότερα από 70 άτομα απέκλεισαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ την σήραγγα Τυμφρηστού παραμένοντας εκεί για να αποτρέψουν την διέλευση-αν επιχειρούνταν- του λεωφορείου που θα έφερνε στην Ευρυτανία τους ανεπιθύμητους.

Ευρυτανικά Νέα

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης στην οποία δεν παρενέβη η Αστυνομία(είναι σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα και η αποφυγή συναθροίσεων)στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας εξελίσσονταν σύσκεψη με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Άρη Τασιού,του βουλευτή Κώστα Κοντογεώργου του Δημάρχου Καρπενησίου και με τηλεδιάσκεψη κοντά τους και ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης.

Έξω από το κτίριο πλήθος συγκεντρωμένων διαδήλωνε.

 

Πηγή φωτό και βίντεο: Ευρυτανικά Νέα

Πηγή: LamiaFM