Η δεύτερη τετράδα του I LOVE GR

Σύμη – Φολέγανδρος – Σύβοτα και Κάρπαθος είναι οι τέσσερις περιοχές που ψηφίστηκαν για να συνεχίσουν στην επόμενη φάση του I LOVE GR.

Στη δεύτερη δεκάδα των περιοχών που διεκδίκησαν την ψήφο του κοινού διαγωνίστηκαν επίσης ο Αχέροντας, η Λάρισα, η Θάσος, η Άνδρος, η Θεσσαλονίκη και η Ρόδος.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη τετράδα που κέρδισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση είναι: Μετέωρα, Καστοριά, Μεθώνη –Κορώνη -Φοινικούντα και Κύθηρα.

Τρόπος ψηφοφορίας
I love GR
Η ψηφοφορία γίνεται μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, SMS και μέσω της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ www.ilovegr.gr.

Τηλεφωνικός αριθμός ψηφοφορίας : 90 11 900 801 (έως 5 ψήφους/κύκλο ψηφοφορίας) όπου o τηλεθεατής μπορεί να καλεί από σταθερό ή κινητό και ακολουθώντας τις οδηγίες του ηχητικού μηνύματος να επιλέγει το αγαπημένο του μέρος. (Χρέωση ΝΡΗ S.A. από σταθερό 1,43€/λεπτό και από κινητό 1,52€/λεπτό,συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Αριθμός SMS ψηφοφορίας: Αποστολή SMS στο 54660, γράφοντας H (κενό) και τον αριθμό από το 1 έως το 10 που αντιστοιχεί στην επιθυμητή περιοχή του τρέχοντος κύκλου ψηφοφορίας (έως 5 ψήφους/κύκλο ψηφοφορίας). (Χρέωση NPH S.A. 0,30€/SMS, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Ιστοσελίδα ψηφοφορίας : Στην ιστοσελίδα της εκπομπής του ΣΚΑΪ στο internet : συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική φόρμα www.ilovegr.gr.
Πηγή: skai.gr