Η Αγάπη και η Επανάσταση: Ο Ρουβίκωνας σε ταινία . Αρχίζουν περιοδεία (vid)

Μετά τις συνεντεύξεις σε λατινοαμερικάνικο ειδησεογραφικό δίκτυο το επόμενο βήμα, ο κινηματογράφος, ήταν μάλλον ευνόητο για τον Ρουβίκωνα. Ο λόγος για την ταινία «Η Αγάπη και η Επανάσταση», τρέιλερ της οποίας υπάρχει στο YouTube.

«Mια μικρή σύνθεση από αποσπάσματα του φιλμ ‘’Η Αγάπη και η Επανάσταση’’ (έκδοση Ιουλίου 2018) που παρουσιάζει την περιβόητη αθηναϊκή αναρχική ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της Αντίστασης στην Ελλάδα: ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ» αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή του τρέιλερ.



Ανακοινώνει μάλιστα και… περιοδεία μέλους της αναρχικής ομάδας στη Γαλλία, μαζί με άλλους αντιεξουσιαστές των Εξαρχείων.

«Σημείωση: Ο Γιώργος, μέλος της ομάδας που μιλάει στο φιλμ, θα συμμετάσχει σε περιοδεία 7 συναντήσεων στη Γαλλία μαζί με άλλους συντρόφους ελευθεριάζοντες και αντιφασίστες στη συνοικία των Εξαρχείων στην Αθήνα από την 1η έως τις 7 Σεπτεμβρίου: Μασσαλία, Τουλούζη, Μπορντό…» κλπ. Μια ταινία που σέβεται τον εαυτό της έχει βέβαια και δικό της ιστότοπο με τίτλο: Η Αγάπη και η Επανάσταση.

Πάντως, για την επίθεση σε κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών την περασμένη Τρίτη οι αρχές ταυτοποίησαν ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.


Πηγή: skai.gr