Γυναίκα-θύμα ξυλοδαρμού από σπείρα κακοποιών στον ΣΚΑΪ: Με χτύπησε στο κεφάλι με τούβλο (VIDEO)

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από τα όσα υπέστησαν γυναίκες, οι οποίες έπεσαν στα χέρια σπείρας κακοποιών. Η μαρτυρία μία γυναίκας από την Βουλγαρία στον ΣΚΑΪ για τον άγριο ξυλοδαρμό της από την σπείρα, που βίαζε και λήστευε γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας, προκαλεί σοκ. 

Ο ένας από τους δύο δράστες την χτύπησε ανελέητα στο κεφάλι και τη μαχαίρωσε στα χέρια.  «Πάω στο σπίτι μου γύρω στις 17:30- 17:40. Και ο ένας ο δράστης τον αναγνώρισα σήμερα και στην αστυνομία καθότανε μπροστά στο ασανσέρ και μου έβγαλε ένα άσπρο μαχαίρι», λέει η γυναίκα. 

Οι κακοποιοί από τη Βουλγαρία ήταν αδίστακτοι. Η γυναίκα ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι οι δύο «δράκοι» - την χτυπούσαν μέχρι λιποθυμίας ακόμη και με τούβλα. 

 «Με σπρώχνει κάτω στη σκάλα καλά καλά. Έπεσα εγώ από τη σκάλα. Ε, με χτύπησε στο κεφάλι με ένα τούβλο και από εκεί και πέρα ξύπνησα στο νοσοκομείο. Είδα τα χέρια μου κομμένα», λέει η γυναίκα. Και συνεχίζει: «Αυτός μας παρακολουθούσε μάλλον. Αυτό εκεί έμενε κάπου». 

Οι κακοποιοί αρκετές φορές κρατούσαν φυλακισμένα τα θύματά τους και ζητούσαν χρήματα από τα συγγενικά τους πρόσωπα προκειμένου να τα απελευθερώσουν.  

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών συνέλαβαν τον 40χρονο «δράκο» σε ξενοδοχείο της οδού Κεραμέων, παρότι αντιστάθηκε. Παρόμοια στάση κράτησε και ο 35χρονος που συνελήφθη στην οδό Μιχαήλ Βόδα στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους.

Στο ξενοδοχείο που συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα των άτυχων γυναικών.

Ένας από τους δράστες είχε συλληφθεί στο παρελθόν για διαρρήξεις γραφείων και διαμερισμάτων, χρησιμοποιώντας μάλιστα έξι διαφορετικά ονόματα

Ανάμεσα στα θύματα των κακοποιών ήταν και ιερόδουλες. Έως τώρα έχουν καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ. τρεις γυναίκες. Ωστόσο εκτιμάται πως θα αυξηθούν μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης. 

 

Πηγή: skai.gr