Κλείσιμο

Γλυκά Νερά-Ομολογία σοκ του 33χρονου: Πώς σκότωσε την Καρολάιν - Γιατί έπνιξε τον σκύλο

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της άγριας δολοφονίας της συζύγου του, της 20χρονης Καρολαϊν στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου. Έως αργά το βράδυ της Πέμπτης δεν είχε ζητήσει δικηγόρο.

Κατά την μαραθώνια κατάθεσή του, διάρκειας περίπου 8 ωρών ο 33χρονος πιλότος δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις στα ευρήματα της αστυνομίας για τις χρονικές ανακολουθίες που αναιρούσαν τους ισχυρισμούς του.

Οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους τα γραπτά μηνύματα που αντάλλαξαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς από την Καρολαϊν για εκείνον ενώ προκύπτει ότι έψαχνε στην υπηρεσία booking για ξενοδοχείο στην Αθήνα προκειμένου να φύγει από το σπίτι.

Κατά την ομολογία του ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι ήταν εν βρασμώ ψυχής, ότι δεν άντεχε άλλο τους καυγάδες και πως η Καρολάιν είχε εμμονές και του έκανε σκηνές ζήλιας.

Είπε επίσης ότι είχαν καυγαδίσει έντονα το ίδιο βράδυ και πως εκείνη του είπε να φύγει από το σπίτι αλλιώς θα έφευγε εκείνη παίρνοντας μαζί της και το παιδί.

Ο γυναικοκτόνος ανέφερε επίσης ότι η Καρολάιν τον έσπρωξε και άφησε απότομα το παιδί στην κούνια του και άρχισε να κλαίει. Όπως είπε εκνευρίστηκε και της επιτέθηκε, έσπρωξε το πρόσωπό της στο στρώμα και όταν συνειδητοποίησε ότι είναι νεκρή δεν ήξερε τι να κάνει. Είπε επίσης ότι αποφάσισε να καλύψει το έγκλημα σκεφτόμενος το παιδί του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι σκότωσε τον σκύλο της οικογένειας και τον κρέμασε στην κουπαστή στην εσωτερική σκάλα στο πλαίσιο της σκηνοθεσίας της δολοφονίας.

Πηγή: skai.gr