Γήπεδο ΑΕΚ: Εργάτης έχασε τη ζωή του πέφτοντας από σκαλωσιά στο εργοτάξιο

Ένας άνδρας έχασε την ζωή του σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στο εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ, όταν και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε από σκαλωσιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άτομο ύστερα από πτώση του από σκαλωσιά επί της οδού Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης και η ομάδα, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του άτυχου άνδρα ενώ παράλληλα τόνισε πως οι συνθήκες του δυστυχήματος θα ερευνηθούν.

«Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και η οικογένεια της ΑΕΚ μόλις πληροφορήθηκαν το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στο εργοτάξιο. Ο εργαζόμενος ήταν απασχολούμενος της εργοληπτικής εταιρίας του έργου. Αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζόμενου», ανέφερε.

Έπειτα από το τραγικό αυτό περιστατικό εννοείται πως οι εργασίες σταμάτησαν και ακολουθούνται οι διαδικασίες που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις, με έλεγχο του ΙΚΑ και επιθεώρηση εργασίας.

Πηγή: skai.gr