Νέες καταθέσεις την Δευτέρα για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας

Νέες καταθέσεις για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού στη Θεσσαλονίκη αναμένονται να γίνουν τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να καταθέσουν ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης που τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο το πρωί της Πρωτοχρονιάς και η 17χρονη που ήταν μαζί με τη Γεωργία.

Μέχρι σήμερα η αστυνομία κατάσχεσε τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές των τριών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ενώ έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στα σπίτια τους.

Εντός της εβδομάδας τα αποτελέσματα των τοξιλογικών εξετάσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, εντός της ερχόμενης εβδομάδας πρόκειται να έχουν στα χέρια τους οι αρχές τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει απασχολήσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα καθώς μέρος των τοξικολογικών εξετάσεων εστάλησαν σε εξειδικευμένο εργαστήριο στην Ελβετία.

Εκεί υπάρχουν καινούργια φάρμακα, τα οποία μπορεί να ανιχνεύει ο εξοπλισμός άλλων ευρωπαϊκών εργαστηρίων, αλλά όχι αυτός του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, και για αυτόν τον λόγο οι υπεύθυνοι επέλεξαν να σταλούν στην Ελβετία, ώστε να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Όπως είχε γράψει η Voria.gr, ο λόγος που εστάλησαν οι εξετάσεις από τη χώρα μας σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας οφείλεται στον εξοπλισμό που κατέχει το εν λόγω εργαστήριο, ο οποίος είναι σαφώς πιο σύγχρονος από τον απαρχαιωμένο του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: Voria.gr