Φθορές και συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα σε εκλογικά κέντρα σε Αθήνα - Θεσ/νίκη

Περιστατικά με βανδαλισμούς, συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και τρικάκια σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας  σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα αλλά και εκλογικά κέντρα υποψήφιων δημάρχων , στην Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ομάδα αγνώστων προκάλεσε σημαντικές φθορές με σπασίματα και συνθήματα υπέρ του αρχιεκτελεστή της 17Ν, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Νέο Φάληρο επί της Οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, 

Συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι και στα εκλογικά κέντρα της Κατερίνας Νοτοπούλου και  του Νίκου Ταχιάου στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

Την ανησυχία της για τα φαινόμενα υποστήριξης του αρχιεκτελεστή της 17Ν, εξέφρασε μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, εκφράζοντας πως την προβληματίζει το κύμα συμπαράστασης στον Κουφοντίνα.

«Αν κάποια παιδια που παίζουν τους "επαναστάτες" υπερασπιζόμενα έναν κατά συρροή δολοφόνο πιστεύουν πως εγώ είμαι το μέσο, πλανώνται. Είμαι το μήνυμα:

Η δημοκρατία ούτε παίζει, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Νίκος Ταχιάος, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα που έγραψαν άγνωστοι δράστες στην τζαμαρία του εκλογικού του κέντρου.


Πηγή: ΑΠΕ-skai.gr