Κλείσιμο

Φονικό στη Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του 42χρονου

Πρόκειται για δύο 24χρονους, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Του Μάκη Συνοδινού

Σε δύο συλλήψεις για την άγρια δολοφονία 42χρονου έξω από μπαρ στη Ραφήνα τα ξημερώματα της Κυριακής, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες είναι και οι δύο 24 ετών, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας πρωινές ώρες σήμερα 2 άτομα (24χρονοι ημεδαπος και αλλοδαπός) ως δράστες της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 42χρονου στη Ραφήνα

Οι δυο φερόμενοι ως δράστες με τις καταθέσεις τους θα ρίξουν φως στο κίνητρο που τους οδήγησε να ξυλοκοπησουν τον 42χρονο ο οποίος βρισκόταν σε μπαρ της Ραφηνας καθώς ακόμη δεν έχει διευκρινηστει αν ο καβγάς ξεκίνησε για το ποιος θα περάσει πρώτος στην τουαλέτα του μπαρ ή αν οι δράστες παρενόχλησαν την κοπέλα του 42χρονου.

Το μήνυμα του Τάκη Θεοδωρικάκου

Την ταχύτατη αντίδραση της αστυνομίας χαιρέτισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικακος.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη δύο υπόπτων για τη δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα», έγραψε στο Twitter ο υπουργός. 

Το καρτέρι έξω από το μπαρ και η σιδερογροθιά

Το θύμα, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τρία με τέσσερα άτομα, που του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το μαγαζί που είχε πάει για ποτό με τη σύντροφό του, τον ξάδερφό του και μία ακόμα κοπέλα. Τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα άγρια με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ ένας από τους δράστες φαίνεται πως είχε σιδηρογροθιά που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είτε έγινε κάποια παρεξήγηση για γυναίκα είτε κάποιου άλλου τύπου σκούντημα στις τουαλέτες το μαγαζιού, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει οι αστυνομικοί από τις κάμερες.

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την αστυνομία και το ασθενοφόρο να φτάνουν στο σημείο. 

Πηγή: skai.gr