Φονικό στο Μυλοπόταμο: Απολογείται ο δράστης - Βαφτίστηκε σήμερα ο νεογέννητος γιός του θύματος

Ο 22χρονος είχε γίνει πατέρας πριν από περίπου έναν μήνα.

Aυτή την ώρα αναμενόταν να οδηγηθεί στο δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία του 22χρονου ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του φονικού στο Αργουλιό Μυλοποτάμου.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και οδηγώντας ένα κόκκινο αγροτικό όχημα, έφτασε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρέθυμνου, όπου παραδόθηκε.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε, σύμφωνα με τον ίδιο, τον 22χρονο.

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε διάφορα σημεία του χωριού στο οποίο έγινε το φονικό, ενώ περιπολικά και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται από χθες μπροστά από τις πόρτες των σπιτιών του δράστη και του θύματος, τα οποία απέχουν μόλις λίγα μέτρα.

Βαφτίστηκε ο νεογέννητος γιός του 22χρονου

To πρωί της Δευτέρας και σε εξαιρετικά «βαρύ» κλίμα, σύμφωνα με το τοπικό έθιμο κατά το οποίο δεν γίνονται κηδείες αν υπάρχει αβάφτιστο μέλος στην οικογένεια, ο νεογέννητος γιός του 22χρονου βαφτίστηκε.

Ο 22χρονος είχε γίνει πατέρας πριν από περίπου έναν μήνα.

Τραγικές φιγούρες οι σύζυγος και η αδερφή του θύματος

«…Σαν σήμερα το σπίτι μας, ο Χάρος το αδειάζει, μα ‘μες στο χώμα γίνηκες, χρυσός που δεν σκουριάζει… Αδερφέ μου».

egklhma-aderfh

Μυλοπόταμος

Σύζυγος 22χρονου: «Έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει»

Συγκλονιστική είναι και η νεότερη ανάρτηση της συζύγου του 22χρονου που αναφέρει πως «έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει».

egklhma-syzygos

Πηγή: creta24.gr