Φονική συμπλοκή στα Χανιά

Ένας 25χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν σε αιματηρό περιστατικό στα Περιβολάκια Κισάμου, στο νομό Χανίων.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, σε χωράφι της περιοχής, όπου το θύμα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, έκαιγαν κλαδιά. Στο σημείο εμφανίσθηκαν - με απειλητικές διαθέσεις - μέλη άλλης οικογένειας, υποστηρίζοντας πως ενοχλούνται από τη φωτιά. Τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να δεχτεί πλήγμα από το πυροβόλο όπλο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε, αρχικά, στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς έφερε σοβαρό διαμπερές τραύμα στο θώρακα.

Στο Κέντρο Υγείας έσπευσαν μέλη και των δύο οικογενειών, όπου υπήρξε νέα ένταση, με αποτέλεσμα ο αδελφός του φερομένου ως δράστη, να τραυματίσει με μαχαίρι τη μητέρα και το σύζυγο της αδελφής του θύματος. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Η κατάσταση στην περιοχή είναι τεταμένη. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς οι δύο οικογένειες συνδέονται με ένα ακόμα αιματηρό περιστατικό, στις αρχές της δεκαετίας του ΄90.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Πηγή: skai.gr