Ερωτήματα της οικογένειας της 20χρονης για το τροχαίο στο Ναύπλιο (VIDEO)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω του ΣΚΑΪ για το φρικτό τροχαίο της 20χρονης στο Ναύπλιο. 

Η 20χρονη βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο της προσέκρουσε σε κάγκελα και κολώνες και ανετράπη στη διαδρομή από Ναύπλιο προς Τολό. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους και δύο ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία της στο Άστρος Κυνουρίας. 

Η οικογένεια έχει ερωτήματα για τα γεγονότα γύρω από το τροχαίο. Όπως αναφέρουν συγγενείς της 20χρονης ο σύντροφος της ισχυρίζεται ότι εκείνο το βράδυ αναζητούσαν τα δύο εξαφανισμένα σκυλιά τους. 

Ο αδερφός της 20χρονης είπε στον ΣΚΑΪ: «Εντάξει ακριβώς δεν ξέρουμε να σας πούμε πως έγινε το τροχαίο». Σημείωσε ότι η κοπέλα ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο την ώρα που οδηγούσε και εξήγησε ότι «δεν ήταν χρόνια οδηγός. Ήταν νέος οδηγός. Η μικρή δεν είχε δίπλωμα. Ήταν ξένο το αυτοκίνητο».

Στην ερώτηση τι ώρα έγινε το τροχαίο ο αδερφός της απάντησε: «3:00, 03:30…4 η ώρα δηλαδή με πήραν εμένα τηλέφωνο. Ξημερώματα. Αυτό έγινε, ότι και καλά έψαχνε να βρει το σκυλί. Είχε χάσει το σκυλί της, ναι και το είχε στο μπαλκόνι πάνω και σηκώθηκε το βράδυ μία η ώρα. Έτσι ξέρουμε. Κι έτσι μας είπε κι ο ίδιος. Ψάχναμε να βρούμε το σκυλί». 

Για το τροχαίο και το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 20χρονη μίλησε και ο θείος της. «Κανονικά το αμάξι αυτό στην άδεια του είναι 1.600 ή 1.800 κυβικά κι αυτός το είχε κάνει μετατροπή 3.000 κυβικά. Φτιαγμένο το αμάξι για drift. Το έδινε στην κοπέλα, που είχε οδηγήσει 5-6 φορές και το αμάξι ούτε λάστιχα είχε πίσω, τίποτα», ανέφερε ο θείος της 20χρονης. 

Στην ερώτηση αν η οικογένεια επικοινώνησε με τον σύντροφο της 20χρονης ο θείος της σημείωσε ότι «ο ανιψιός μου είπε τον πήρε το πρωί τηλέφωνο που είχανε πάει στο Ναύπλιο και του λέει πως έγινε, τι έγινε. Του είπε χάσαμε τα σκυλιά τη νύχτα μία η ώρα δεν ξέρω τι ώρα και ότι ο ένας πήρε το ένα αμάξι και ο άλλος το άλλο αμάξι και πήγαν να τα βρουν. Αυτός λέει όμως έτσι; Εγώ δεν πιστεύω κανέναν. Εγώ δεν το είδα. Στα λόγια το άκουσα και πήγαν να βρουν τα σκυλιά. Και του λέει ο ανιψιός μου που πήγατε να τα βρείτε; Και του λέει του ανιψιού μου στο τηλέφωνο άσε άσε με δεν μπορώ πάω σπίτι μου τώρα.». 

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν μόνη της το πήρε (σ.σ. το αμάξι) ή πως έγινε εκεί πέρα. Εγώ δεν ήμουν εκεί που ήταν αυτοί κι αν ήταν σπίτι ή αν ήταν έξω σε κάποιο μαγαζί και φέρανε κάποια γκρίνια μεταξύ τους. Αυτό δεν το ξέρω. Που να το ξέρω εγώ; Αυτή είναι νεκρή, δεν μπορεί να μου το πει τώρα. Αν μου το έλεγε ήξερα τι θα έκανα».

Παράλληλα αναρωτήθηκε πως τα σκυλιά χάθηκαν σε μία τόσο μεγάλη απόσταση. «Υπάρχει περίπτωση το σκυλί να φύγει από το Τολό και να πάει στα Λευκάκια; Μιλάμε μια διαδρομή και να στρίψει. Είναι λίγο μυστήρια μου φαίνονται εμένα αυτά. Πώς να φύγει από το Τολό το σκυλί και να πάει στα Λευκάκια, πώς να πάει; Πρέπει να υπάρχει λόγος. Δεν πάει ένα σκυλί μόνο του από το σπίτι του να φύγει», είπε ο θείος της 20χρονης και εξήγησε ότι ο σύντροφος της δεν επισκέφθηκε την οικογένεια μετά το τροχαίο.