Eπιθέσεων συνέχεια στην αποστολή του ΠΑΟ – πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο του

Επεισοδίων συνέχεια στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. H επίθεση κατά του ΠΑΟ συνεχίστηκε και μετά το ντέρμπι των δυο ομάδων, όταν άγνωστοι πέταξαν πέτρες κατά του λεωφορείου των "πράσινων" κατά την αναχώρησή του από το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"...

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟ δέχθηκε επίθεση από ανθρώπους του "ερυθρολεύκων" κατά την άφιξη της στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί παίκτης του Παναθηναϊκού και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιώργος Τσελίκας ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφαίρεσαν την κάμερα του σταθμού που επιχείρησε να καταγράψει το περιστατικό.

Το πούλμαν
των «πρασίνων» σταμάτησε λίγο πριν από τον προκαθορισμένο χώρο ασφάλειας όπου δέχθηκε επίθεση επίσης από παράγοντες των ερυθρολεύκων με κροτίδες, καφέδες και μπουκάλια νερό, με αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση χημικών προκειμένου να τους απομακρύνει.



Καταδικάζουν τη βία οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ

«Νέο θύμα της τυφλής αθλητικής βίας έπεσε για άλλη μία φορά δημοσιογράφος ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να βρίσκεται στο θέμα που του είχε ανατεθεί και συγκεκριμένα να καλύπτει την ποδοσφαιρική συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

»Πρόκειται για τον Γιώργο Τσελίκα, τον οποίο άγνωστοι αναγνώρισαν ως ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ του επιτέθηκαν με κλωτσιές, τον τραυμάτισαν στα πλευρά και τη λεκάνη και του απέσπασαν την κάμερα που έτυχε να κρατά εκείνη την ώρα, καθώς ο οπερατέρ είχε πάει να παρκάρει το όχημά του. Ο συνάδελφος -ευτυχώς εκτός κινδύνου- μεταφέρθηκε σε κοντινό ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Η νέα επίθεση έρχεται να προστεθεί στις επιθέσεις που είχαν ήδη εκδηλωθεί το προηγούμενο διάστημα κατά συναδέλφων και μάλιστα συνέπεσε με την 15λεπτη συμβολική στάση εργασίας που είχε προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ διαμαρτυρόμενη ακριβώς για το κύμα βίας κατά του δημοσιογραφικού κόσμου στους ποδοσφαιρικούς αγωνιστικούς χώρους.

Οι συνάδελφοι στον ΣΚΑΪ λέμε ως εδώ!

»Η κατάσταση με την βία κατά των δημοσιογράφων έχει ξεπεράσει κάθε όριο θέτοντας σε κίνδυνο με τον πιο παράλογο τρόπο, συναδέλφους που έτυχε να βρεθούν ανάμεσα σε αντίρροπες δυνάμεις άσχετες με το δημοσιογραφικό προϊόν και τις προσωπικές πεποιθήσεις του καθένα.

Οι εκπρόσωποι των Συντακτών στην Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ»

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ