Κλείσιμο

Επέστρεψε ο τροχονόμος στο βαρέλι μπροστά στον Λευκό Πύργο (VIDEO)

Επέστρεψε ο τροχονόμος στο βαρέλι μπροστά στον Λευκό Πύργο (VIDEO)

Απέναντι από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται για μια ακόμα μία χρονιά, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο τροχονόμος, ο οποίος από το γνωστό «βαρέλι» του ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι διερχόμενοι οδηγοί χαιρετούσαν τους τροχονόμους που βρισκόταν μέσα στο βαρέλι και τους ευχόντουσαν χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Το μήνυμα που έστειλαν οι άνθρωποι της Τροχαίας, είναι το 2022 να μη θρηνήσουμε νέα θύματα στην άσφαλτο και να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα.

Πρόκειται για εκδήλωση που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τροχαία ενώ το παρών έδωσαν ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, η αντιπερηφειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, βουλευτές, άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και στελέχη της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

O Υφυπουργός Εσωτερικών, αντάλλαξε ευχές στο Βαρέλι του Τροχονόμου, που στήθηκε, για άλλη μία χρονιά, στον οδικό κόμβο του Λευκού Πύργου.
Σε δηλώσεις του, προς τα Μέσα Ενημέρωσης, υπογράμμισε:

“Στον κόμβο του Λευκού Πύργου ανταλλάσσουμε  ευχές για το νέο χρόνο με τους άνδρες και τις γυναίκες που έχουν επωμιστεί ένα πολύ δύσκολο έργο. Θερμές ευχές στους αστυνομικούς, τους οικογενειάρχες και τα παιδιά της διπλανής πόρτας που δεν βρίσκονται με την οικογένειά τους, αλλά στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Χρόνια πολλά σε όλες κι όλους, με υγεία, αισιοδοξία και εκπλήρωση των  προσδοκιών για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά!”.

 ​Μεταξύ των τροχονόμων που πήραν σήμερα θέση στο βαρέλι» ήταν και μια γυναίκα, η Φωτεινή Τζάνη, η οποία συμμετείχε στη συγκεκριμένη δράση για δεύτερη χρονιά.

Το βαρέλι του τροχονόμου γέμισε για άλλη μια χρονιά με δώρα.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Πηγή: GR TIMES