Εντυπωσιακό βίντεο με την Χριστουγεννιάτικη Αθήνα από ψηλά (vid)

Εντυπωσιακές εικόνες της στολισμένης Αθήνας από ψηλά δείχνει βίντεο του This is Athens του Δήμου Αθηναίων. 

Το βίντεο έχει διάρκεια δύο λεπτών, έχει γυριστεί με drone και αποδέκτες του είναι εκπρόσωποι των σημαντικότερων διεθνών Μέσων.

«Οι εικόνες της φωτεινής, χριστουγεννιάτικης πόλης, «ξεδιπλώνονται» σε ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, γυρισμένο με drone: Το λαμπερό δέντρο στην πλατεία Ομονοίας, το εντυπωσιακό αστέρι στην πλατεία Συντάγματος, οι γεμάτοι με φως δρόμοι της πόλης και οι στολισμένες γειτονιές της, τα υπέρλαμπρα εμβληματικά κτίρια στους κεντρικούς δρόμους -καθένα από τα στιγμιότυπα «δηλώνει» ότι η πόλη, αυτές τις μέρες, γιορτάζει με τον δικό της τρόπο και αισιοδοξεί για τη χρονιά που έρχεται», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKAI.gr (@skaigr)

Το αισιόδοξο μήνυμα που στέλνει ο δήμος Αθηναίων μέσω του This is Athens, του επίσημου οδηγού της πόλης, είναι πως η Αθήνα θα είναι, σύντομα, έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες της.

«Για το 2021, η Αθήνα βρίσκεται ήδη στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο, διατηρώντας μία από τις υψηλότερες θέσεις στις διαδικτυακές αναζητήσεις των ταξιδιωτών. Η πόλη όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για την επανάκαμψη του Τουρισμού, ανταγωνιζόμενη δυναμικά άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Η ψηφιακή πλατφόρμα του This is Athens προβάλλει την πόλη στο εξωτερικό και αποτυπώνει τον «παλμό» της με περιεχόμενο που ανανεώνεται συνεχώς, ανάλογα με την εποχή. Το έργο της προβολής της πόλης στο εξωτερικό υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (EATA)», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: skai.gr