Εντοπίστηκε εργαστήριο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο κέντρο της Αθήνας - Τρεις συλλήψεις

Ένα εργαστήριο παρασκευής και αποθήκευσης κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (Shisha) εντόπισε, στο κέντρο της Αθήνας, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο ειδικής επιχειρησιακής δράσης για την καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Ταυτόχρονα, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί (δύο άνδρες και μια γυναίκα).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία όπου βρισκόταν το εργαστήριο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Περίπου 3,5 κιλά κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (Shisha), εξοπλισμός εργαστηρίου παρασκευής κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 60 δισκία μεθαδόνης, 3 πλαστικά δοχεία με υγρό και 50 γραμμάρια σκόνη, άγνωστης χημικής σύστασης, καθώς και πιστόλι ρέπλικα με γεμιστήρα με 4 φυσίγγια και μαχαίρι.

Παράλληλα, βρέθηκαν 41 ταξιδιωτικά έγγραφα ελληνικών και αλλοδαπών Αρχών και 2 άδειες ικανότητας οδήγησης, που ήταν κλεμμένες. 

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων, καθώς και για κλοπή, ενώ οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ