Ένταση στον Ευαγγελισμό: Τι είπε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου στον ΣΚΑΪ

Για την ένταση που επικράτησε την Τρίτη στον Ευαγγελισμό όταν αστυνομικοί παρενέβησαν σε συγκέντρωση στο νοσοκομείου, μίλησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Ευαγγελισμού Ηλίας Σιώρρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στον Δημήτρη Οικονόμου.

Ανέφερε ότι επρόκειτο για συμβολική εκδήλωση για να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας η οποία διεξαγόταν ήρεμα και με λίγους εργαζομένους από κάθε κλάδο «λίγοι γιατροί, λίγοι νοσηλευτές, λίγες καθαρίστριες» όταν έφτασε ομάδα περίπου 15 ατόμων της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με τον  κ. Σιώρα, δημιουργήθηκε πολύ αρνητικό κλίμα στους εργαζόμενους που όπως είπε δεν προλαβαίνουν να πιουν νερό ή να πάνε τουαλέτα στη βάρδιά τους.

Σε λίγο έχω ενημέρωση των χθεσινών εισαγωγών. Στο γραφείο είμαστε 10 γιατροί και η πυκνότητα είναι πιο μικρή από ότι ήμασταν χθες», είπε ο κ. Σιώρρας.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Ευαγγελισμού, είπε ότι έχουν φτάσει περίπου 100 νοσηλευτές στο νοσοκομείο αλλά γιατρούς ακόμη αναμένουν, ζήτησε να ανοίξουν όλες οι ΜΕΘ για να μπορούν να εξυπηρετηθούν και περιστατικά που δεν είναι COVID-19, ενώ ανέφερε πως υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι το πρόβλημα με τις ελλείψεις σε μέσα προστασίας θα λυθεί εντός της ημέρας.

Πηγή: skai.gr