Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που η πανδημία χτυπάει όλο και περισσότερες περιοχές της Χώρας μας το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ συνεχίζει το έργο του προσφέροντας τρόφιμα στις Κοινωνικές Δομές περιοχών που εντάσσονται στο «κόκκινο»

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» μετά από επικοινωνία με τους Δημάρχους αυτών των περιοχών ενισχύει τις Κοινωνικές τους Δομές στέλνοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας στους Δήμους:

Σερρών, Ιωαννίνων, Κοζάνης, Καστοριάς και Κομοτηνής.

Όσοι θέλουν να  προσφέρουν στην προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», μπορούν να το κάνουν με δυο τρόπους:

1/ Μπαίνοντας στο «Με ένα cl1ck μπορείς». Εκεί, συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα και καταθέτουν  τη χρηματική τους προσφορά ή

2/ Καλώντας από το σταθερό, ή από το κινητό στο 19817 ή στέλνοντας  μήνυμα (SMS) τη λέξη «ΜΑΖΙ» στο 19817. Με αυτή την κίνηση προσφέρουν 2 Ευρώ για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Σπανολιός εμπνευστής της δράσης, δήλωσε ότι το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ «είναι εδώ, και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και για τους Σαμιώτες. Έχουμε ήδη στείλει τρόφιμα μακράς διαρκείας σε Κοζάνη, Κομοτηνή, Ιωάννινα, Σέρρες και Καστοριά, θα ήθελα ο κόσμος να μας υποστηρίξει επειδή δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει η πανδημία» σημείωσε ο κ. Σπανολιός. «Μαζεύουμε και φάρμακα σε δήμους που έχουν ανάγκη» τόνισε.  

….και συνεχίζουμε…..

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Πηγή: skai.gr