Κλείσιμο

Εκτέλεση Βέλγου στη Βούλα: Μυστήριο η ταυτότητα του θύματος

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα του Βέλγου άνδρα τον οποίο εκτέλεσαν χθες άγνωστοι έξω από το σπίτι που διέμενε στη Βούλα. Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι βρέθηκαν πάνω του δύο διαφορετικές ταυτότητες με διαφορετικά στοιχεία, και οι δύο βελγικές. Αναμένεται να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα από το θύμα τα οποία και θα σταλούν στις βελγικές αρχές.

Στο μεταξύ οι έρευνες για τη μαφιόζικη εκτέλεση συνεχίζονται με τις αρχές να επικεντρώνουν στον κύκλο των επαφών του Βέλγου που δήλωνε επιχειρηματίας στο εμπόριο τροφίμων. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η εκτίμηση ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, καθώς οι δράστες εκτέλεσαν το θύμα με δυο σφαίρες των 9 χιλιοστών στο κεφάλι, δηλαδή σε ένα στοχευμένο και όχι προειδοποιητικό χτύπημα.

Το χρονικό της μαφιόζικης εκτέλεσης

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής ο Βέλγος βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς τη είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει. Τότε εμφανίστηκε άτομο που τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με δυο σφαίρες στο κεφάλι. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε μαζί με τον συνεργό του. Σύμφωνα με αναφορές, οι δράστες μετέβησαν με μοτοσικλέτα.

Οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια και είδαν θύμα αιμόφυρτο. Έφτασε το ασθενοφόρο που δυστυχώς απλώς διαπίστωσε ότι είναι νεκρός.

Πηγή: skai.gr