Εξαρθρώθηκε σπείρα ναρκωτικών

Σπείρα, που εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία και τις διακινούσε σε περιοχές της Αττικής και της Πάτρας, εξάρθρωσαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών.

Σε επιχείρηση που οργάνωσαν οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 19, 22, και 23 χρόνων στην κατοχή του οποίων βρέθηκαν 4,5 κιλά ηρωίνης, 403 γραμμάρια κοκαΐνης, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούνταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, για την αγοραπωλησία ναρκωτικών, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσαν σχετικά ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Σωτήρης Χρονόπουλος και ο διοικητής Ασφαλείας Πατρών Αθανάσιος Νταβλούρος, οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της σπείρας, ύστερα από την αξιοποίηση πληροφοριών.

Στη συνέχεια οργανώθηκε η επιχείρηση στην Αθήνα, με επικεφαλής του διοικητή του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αθανάσιο Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα ένας εκ των αστυνομικών,προφασιζόμενος τον ενδιαφερόμενο αγοραστή, έκλεισε ραντεβού με μέλος της σπείρας στην περιοχή των ΚΤΕΛ Κηφισού.

Την στιγμή που έφθασαν στην περιοχή και τα άλλα δύο μέλη της σπείρας και επιχείρησαν να πουλήσουν στον αστυνομικό ένα κιλό ηρωίνης αντί του ποσού των 11.000 ευρώ, επενέβησαν οι υπόλοιποι αστυνομικοί που ενέδρευαν και τους συνέλαβαν.

Κατόπιν έκαναν έρευνα σε σπίτι στην περιοχή του Βύρωνα, όπου βρήκαν τις υπόλοιπες ποσότητες των ναρκωτικών. Μάλιστα όπως ανέφερε ο διοικητής Ασφαλείας Πατρών Αθανάσιος Νταβλούρος τα μέλη της σπείρας αποτελούσαν ένα από τα πιο δραστήρια κυκλώματα εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών.
Πηγή: skai.gr