Έκρυβε βαλίτσα με 4 κιλά κάνναβης σε ξενοδοχείο στη Μύκονο

Βαλίτσα με 2 κιλά και 223 γραμμάρια κάνναβης, είχε κρύψει σε αποθήκη ξενοδοχείου στον Άγιο Ιωάννη Μυκόνου, ένας 38χρονος,  μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί.

Ο εντοπισμός της βαλίτσας έγινε το πρωί του Σαββάτου από στελέχη του λιμενικού, μετά από αξιοποίηση σχετικής πληροφορίας. Οι άνδρες του λιμενικού βρήκαν την βαλίτσα μέσα στην οποία υπήρχαν τέσσερις αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες.

Σημειώνεται ότι στις 30/07 αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή Λιμενικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, είχαν συλλάβει πέντε άτομα 38, 37, 29 και 37 ετών, για εμπορία κοκαΐνης.

Είχε προηγηθεί έρευνα σε χώρο στάθμευσης μεταφορικής εταιρείας, σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, όπου είχαν βρεθεί και κατασχεθεί τρία δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους (733) γραμμαρίων, που ήταν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό οπίσθιο μέρος και εντός μονωτικού υλικού ηλεκτρικής κουζίνας.

Στη συνέχεια και μετά από οργανωμένες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου επετεύχθη ο εντοπισμός και η σύλληψη του 40χρονου, καθώς και των υπολοίπων μελών του κυκλώματος.

Πηγή: skai.gr