Κλείσιμο

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τί κατέθεσε ο σύζυγος της 20χρονης-Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Κατάθεση για αρκετές ώρες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έδωσε ο σύζυγος της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. καθώς ήταν ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του στυγερού εγκλήματος. 

«Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια, δεμένη πάνω στο κρεβάτι κι εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε κι εκλιπαρούσαμε για να μη μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε πνιχτά και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν κι άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο, ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου», ανέφερε ο 33χρονος στην κατάθεσή του
Πρόσθεσε ότι οι τρεις δράστες φώναζαν επανειλημμένα που είναι τα λεφτά δείχνοντας απειλητικά μάλιστα το όπλο τους προς το 11 μηνών μωρό τους. 

Παρότι ο άντρας από την αρχή είχε πει στους δράστες ότι τα χρήματα βρίσκονταν σε ένα παιδικό παιχνίδι  στον ημιώροφο του σπιτιού, εκείνοι έδειξαν να γνωρίζουν ότι υπάρχουν περισσότερα χρήματα στο σπίτι και ήταν ιδιαίτερα επίμονοι. 

Αυτή η επιμονή της αναζήτησης κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν αν υπάρχουν πληροφοριοδότες που ενημέρωσαν τους δράστες για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας. 

Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της αστυνομίας, πρόσφατα το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο, ενώ είχαν κάνει ανάληψη ενδεχομένως του ίδιου χρηματικού ποσού που πήραν οι δράστες για τα διαδικαστικά της αγοραπωλησίας. 

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα σχέδιο εισβολής, μια πιθανή παρακολούθηση, βιαιότητα κι έναν τρόπο δράσης που δείχνει επανάληψη. Γι’ αυτό και προβαίνουν σε έρευνες σε ό,τι αφορά στις αποφυλακίσεις και άδειες από τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, ιδιαίτερα ατόμων που είχαν ποινικό παρελθόν σε τέτοια αδικήματα.

Παράλληλα, πήραν τα ρούχα και του άντρα και της άτυχης γυναίκας, αλλά και δείγματα από τα χέρια και τα νύχια της αναζητώντας γενετικό υλικό ή αποτυπώματα των δραστών. 
 

Πηγή: skai.gr